Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020
Sunrise: 08.01
Sunset: 19.02
Lunar cycle
day 3
Porphyrios of Gaza; Photini the Samaritan

Το 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής διοργανώνει εκδήλωση προβολής και διάχυσης            αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ERASMUS+ την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017   στην αίθουσα προβολών του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής ? Τέρμα Σισμάνογλου , στις 12:00 μμ.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Πρακτική Άσκηση μαθητών 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής σε επιχειρήσεις της Ιταλίας (Ρίμινι)» με κωδικό 2016-1-EL01-KA102-023063 και πραγματοποιήθηκε από τις 20-11-2016 έως 4-12-2016. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε   με ευρωπαϊκή   χρηματοδότηση και υπό την   επίβλεψη του ΙΚΥ - Εθνικής Μονάδας ERASMUS + τηρώντας αυστηρά   τις διαδικασίες και τους όρους ποιότητας σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος ERASMUS+ 2016.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει σύντομη ιστορική αναδρομή των προγραμμάτων πρακτικής άσκησης σε ευρωπαϊκές χώρες που έχουν υλοποιηθεί από το τμήμα ευρωπαϊκών προγραμμάτων του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής από το 2009 έως σήμερα στα πλαίσια του εορτασμού των 30 ετών του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS. Επίσης θα γίνει ενημέρωση για τους σκοπούς του προγράμματος ERASMUS+ και τα οφέλη του στους μαθητές της επαγγελματικής εκπαίδευσης της Ροδόπης   και θα απονεμηθούν ευρωπαϊκά πιστοποιητικά κινητικότητας και εργασιακής εμπειρίας στους συμμετέχοντες (δίγλωσσα Europass πιστοποιητικά Κινητικότητας και ECVET πιστοποιητικά συσσώρευσης ψηφίδων εργασιακής εμπειρίας γνώσεων και δεξιοτήτων. ).

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όσους ενδιαφέρονται για την επαγγελματική εκπαίδευση στη Ροδόπη.

 

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΦΙΣΑ

ERASMUS PLUS

VIDEO ΜΑΘΗΤΩΝ: https://www.youtube.com/watch?v=qQdR3tsNrys

 

Εξωτερικοί Ιστότοποι